Nieuws

VOLMONDIG JA timmert momenteel stevig aan de weg in samenwerking met Breda97 en BOB. Doel is om te komen tot een nieuwe grote en sterke lokale beweging die met succes kan deelnemen aan de verkiezingen in 2022. Een beweging die er na de verkiezingen ook toe doet en die ook bestuurlijke verantwoordelijkheid wil gaan dragen. We bewegen dus volop en je in 2020 en 2021 veel van ons horen.

Graag gaan we met jou in gesprek op onze eigen en bij andere bijeenkomsten. Volg hier ons nieuws en bekijk onze agenda. Wij zoeken jou op, kom jij met ons praten en je ideeën delen?

 

 

VOLMONDIG JA, Eindelijk politiek die de burger omarmt

Agenda

Nieuwsbrieven

VOLMONDIG JA

Roept iedereen op om onze ideeën verder uit te dragen!

Ben je het hartgrondig met ons eens? Laat het de mensen in je omgeving weten. We hebben jou nodig. Wij hebben een uitgesproken ambitie. We nodigen jou uit ons te helpen deze waar te maken en onze partij uit te bouwen!

Jouw stem, jouw steunbetuiging, jouw solidariteit, jouw enthousiasme en jouw lidmaatschap staat gelijk aan zeggenschap voor iedere burger, een open democratie en een stad die bestuurlijk weer vrij kan ademen. Hoe meer raadszetels de kiezers ons in maart 2022 bezorgen, des te meer invloed zal VOLMONDIG JA uitoefenen, om ervoor te zorgen dat politici en bestuurders de dienende rol gaan innemen die ze behoren te vervullen.

VOLMONDIG JA

Eindelijk politiek in Breda die de burger weer omarmt!

Lange Akker 27, 4847KL Teteringen
info@volmondigja.nl - KVK 70199329, RSIN 858187243

wil graag lid worden
wil graag de nieuwsbrief ontvangen

Inschrijving is geheel vrijblijvend en verplicht je nergens toe.
Je maakt met je inschrijving kenbaar dat je positief tegenover onze ideeën staat.
Ingevolge de Avg verstrekt Volmondig JA nooit gegevens aan derden.